Afbeelding
Foto:

KBO-Oudenbosch viert 70 jarig bestaan

OUDENBOSCH - Dit jaar is het 70 jaar geleden dat KBO-Oudenbosch als belangenorganisatie van senioren werd opgericht. Een goede reden om een feestje te bouwen.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen alle bewoners van Halderberge op zaterdagmiddag 19 oktober kennismaken met een aantal van onze activiteiten. Zoals de gezellige sociëteits/biljartruimte en het koersballen of het repair café in de grote aula van de Vossenberg. Tevens zal de KBO-schildersclub haar kunsten demonstreren en kan men diverse prachtige schilderijen van hen bewonderen. De Vossenberg is open van 13.30 tot 16.30 en iedereen is van harte welkom. Het geheel wordt muzikaal omlijst door optredens van het Oudenbosche shantykoor De Markmakkers. Deze middag is iedereen van harte welkom.

’s Avonds is er speciaal voor de leden een feestavond georganiseerd. Deze begint om 19.30 uur en wordt opgeluisterd door de band Crabtown Three. Zij spelen gezellige, goed in het gehoor liggende muziek uit de jaren 60, waarbij de dansliefhebbers zeker aan hun trekken komen.[l]