Muziek in steunpunt de Mulder

HALDERBERGE - Muziek is de taal die we allemaal begrijpen en maakt een prachtige activiteit voor iedereen toegankelijk. Belangrijke mooie momenten in ons leven zijn vaak ook gekoppeld aan muziekherinneringen. Momenten van geluk, verdriet en vreugde die je bij je wilt houden. Mooie herinneringen komen terug door en via muziek.

Wat is er mooier, dan dat als er bijzondere warme herinneringen weer terug komen. Muziek beïnvloedt de stemming zeer positief en het is een manier om contact te maken. En als het geheugen u wat in de steek laat, blijft zang en muziek vaak helder en levendig aanwezig. Muziek verbindt en verbroedert. Muziek herinnert, muziek laat ons bewegen, Muziek emotioneert, muziek verblijdt, Muziek laat ons zingen, Muziek laat ons luisteren, Muziek maakt actief en Muziek is ontspanning. Muziek maakt los en Muziek geeft houvast, Muziek laat ons dansen en Muziek maakt ons stil.

Muzieksessies
Karin Bogers, muziektherapeute, gaat voor Steunpunt de Mulder te Oudenbosch om de week op de dinsdagmiddag muzieksessies verzorgen. Ze zingt prachtige liedjes van de tijden van lang geleden. Van de tijd van “Greetje uit de Polder” tot aan de tijd van de Beatles, Elvis Presley of het liedje van “het brandende zand” van Anneke Gronloh. De jaren van Rock and Roll of het lied van “Daarbij de waterkant”. Karin heeft een wisselend repertoire en neemt verschillende muziekinstrumenten mee. U mag meezingen, dansen, mee musiceren of gewoon lekker luisteren met een bakje thee of koffie. Ook als u wat vergeetachtig bent, bent u welkom. En breng gerust iemand mee. U bent heel welkom op deze muzikale muziekmiddag. U zal er zeker geen spijt van krijgen. Voor u zal Karin speciaal op de eerste muziekmiddag ook het liedje ´Non je ne Regrette de Rien´zingen van Edith Piaf. Ik heb nergens spijt van……We zien u graag op dinsdagmiddag 22 oktober in steunpunt de Mulder aan de professor Mulderslaan 97 te Oudenbosch, vanaf 13.30 uur.
Mocht u nog vragen hebben, bel ons gerust: Team Halderberge 06-83281377 Buiten de koffie en thee zijn er geen kosten aan verbonden. De volgende datums zijn: dinsdagmiddag 29 oktober; dinsdagmiddag 12 november, dinsdagmiddag 26 november, dinsdagmiddag 10 december. [l]