Lezing autisme en ADHD

OUD GASTEL - In samenwerking met Bibliotheek VANnU, Basisschool Talente en OBS de Linde in Oud Gastel vindt er op woensdag 23 oktober van 19.30-21.00 uur een lezing plaats over Autisme en ADHD. Deze lezing door Brigitte en Monique van iQ Coaches is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Halderberge, docenten, professionals, ouders en geïnteresseerden.

Autisme is een diagnose waar veel mensen mee te maken krijgen in hun leven. Ofwel je hebt zelf de diagnose ofwel iemand in je omgeving. Spanningen, agressie en problemen stapelen zich op en je komt er niet meer uit. Problemen thuis, op je werk, financiële problemen, ruzies, het huishouden is een chaos. Als iQ (inspired quality) coach bieden wij intensieve begeleiding en pakken we samen de problemen op en brengen we de rust terug.

Tijdens de lezing wordt ingegaan op de kenmerken van autisme en ADHD en hoe er mee om te gaan. Er zullen tips en tricks voorbijkomen en alle vragen worden beantwoord.

Voor extra informatie over de coaches verwijzen wij u graag door naar hun website: www.iqcoaches.nl

Waar: Brede School Futura, Schoolstraat 5, Oud Gastel. Wanneer: Woensdag 23 oktober. Tijd: 19.30-21.00 uur. Gratis entree. Opgeven: oudenbosch@bibliotheekvannu.nl[l]