Prima resultaten Senioren Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Zondag wonnen de vier seniorenteams allemaal hun wedstrijd.

Dames 2 speelde als enige team thuis en zij namen het op tegen het nog ongeslagen Walcheren D3. Al in het begin speelden de dames op de aanval en hadden een paar mooie kansen om te scoren maar deden dat niet. Walcheren was wel gevaarlijk bij strafcorners maar scoorde ook niet. De dames kwamen voor rust toch op voorsprong door twee goals waarbij vooral het mooie doelpunt van Kim opviel. Na rust werd het ook nog 3-0 voordat Walcheren kon tegenscoren. Bij één van de uitvallen werd het ook nog 4-1 en de dames verdienden de overwinning! Laatste vrouw Amber speelde een prima wedstrijd.

Heren 1 won uit tegen Liberty 4 met 4-0 en dat was de eerste zege voor het team. Gastspeler Casper had ook een aandeel in deze uitslag en ook de twee B-spelers Berend en Mees speelden goed mee!

De Veteranen A wonnen met 3-0 van Zwart Wit E en stijgen weer op de ranglijst.

Dames 1 won met 9-0 van Push 10 en blijft op de eerste plaats staan.

Zaterdag speelde MA2 thuis de inhaalwedstrijd tegen Warande A4.

MA2 won de wedstrijd met 4-0 in een af en toe wat onvriendelijke sfeer bij het Warandeteam.

Zondag 20 oktober speelt het Veteranen team thuis de inhaalwedstrijd tegen Gilze Rijen B om 10.30 uur. De jeugd speelt weer op zaterdag 26 oktober. De wedstrijden voor het tweede deel van de competitie zijn nog niet bekend.[l]