DEVO komt met de schrik vrij

BOSSCHENHOOFD - Devo 1 moest voor de 2de keer naar Zeeuws Vlaanderen en begon uitstekend aan de wedstrijd. Na wat kleine kansjes om zeep te hebben gebracht kwam er in de 20ste minuut een geweldige pass van onze aanvoerder Ricardo De Bruijn achter de verdediging en werd met een kanonskogel afgewerkt door de super snelle Ricardo Elgin.

Devo bleef de veel betere ploeg en na 30 minuten dacht Wilko wat Ricardo kan, kan ik ook en legde de bal vakkundig achter de verdediging waar Damian achterna snelde en vakkundig scoorde, 2-0. Dat was ook de ruststand.

Na de thee ging Devo gewoon door. Een magistrale bal van Sven Frijters in de rechterhoek waar Rick van Batenburg wel brood in zag omspeelde zijn tegenstander alsof hij niet stond en scoorde de 3-0. Patrick was ingevallen voor Damian en Patrick zette met een Dafne Schippers sprint aan naar de achterlijn waar hij een pasje gaf op Jur die Rick bij de 2de paal zag vrijstaan en die scoorde de 4-0. Daarna werd SDO wakker en en scoorde vanaf links de 4-1. 3 minuten daarna corner voor SDO en een enorme windvlaag verraste onze enorm goed keepende Joey Hoendervangers 4-2. Devo werd wat zenuwachtig en SDO rook bloed. Met nog 20 minuten spelen werd het ineens 4-3 en het werd inderdaad nog spannend. Met nog wat kansen over en weer bleef het gelukkig 4-3 en met 12 punten uit 4 wedstrijden nog fier bovenaan. Aanstaande zondag komt Corn Boys naar sportpark vv Devo om 14.30 uur!