NK line dance wederom in Bosschenhoofd

BOSSCHENHOOFD - In de grote zaal van hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd doen komend weekend maar liefst 170 dansers uit verschillende landen mee aan het Open NK-line dance.

Voor het tweede jaar is de organisatie in handen van Roy Verdonk, sinds 2012 de eigenaar van de Dutch Dance Academy (voorheen dansschool Uijtdewilligen) in Oudenbosch. Roy werd zelf al meervoudig wereldkampioen Line Dance, en dat is niet het in grote groep op één lijn dansen met cowboyhoed op. Verreikt met techniek en kleding uit de latin- en ballroom wereld, de west-coast swing wereld en zelfs uit de hiphop scene, is Line Dance nu een verzamelnaam van vele dansstijlen, zowel te dansen in koppels als solo.

In een prachtig 3-daags programma vol wedstrijden, workshops en shows zullen dansers van elk niveau hun kunsten vertonen. Maar wat is een competitie zonder toeschouwers? Iedereen die nieuwsgierig is, is van harte welkom om de dansers te ondersteunen en een leuke tijd te hebben. Dus kies je dag(en) en ontdek Line Dance! [l]