Workshop door Jeugdcircus Don Bosco.
Workshop door Jeugdcircus Don Bosco. Foto:

AGENDA

Vrijdag 18 oktober

Kaartavond

19:00 | De Bukehof

Kaartavond georganiseerd door Wijkvereniging Pagnevaart Oost voor rik- en joker-liefhebbers. 18 oktober in Basisschool De Bukehof, Olmenstraat, aanvang: 19.00 uur. Leden spelen gratis mee en er is ook weer een verloting met leuke prijzen! Breng gerust familie, vrienden en kennissen mee want iedereen is van harte welkom!

Zaterdag 19 oktober

Workshop door Jeugdcircus Don Bosco

11:00 | Bibliotheek VanNu

Jeugd Circus Don Bosco uit Oudenbosch geeft een workshop in Bibliotheek Oudenbosch. Op 19 oktober zal Jeugdcircus Don Bosco een circusworkshop organiseren. Kom meedoen en voel je een heuse circusartiest. Oefen alles wat je leuk vindt en laat dit aan het eind zien in een klein optreden. Leeftijd 4 t/m 12 jaar. Zaterdag 19 oktober van 11.00-12.30 uur in Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3. Gratis entree. Inschrijven: via de balie of oudenbosch@bibliotheekvann.nl.

Maandag 21 oktober

Achterbanvergadering

19:30 | Het Veerhuis

Maandag 21 oktober houdt de politieke partij Voor De Gemeenschap een achterbanoverleg in 't Veerhuis te Oud Gastel. Aanvang 19.30 uur. Tijdens dit openbaar overleg bespreekt de fractie en het bestuur de raadsvoorstellen zoals deze in de commissies zijn behandeld als voorbereiding op de raadsvergadering. Dit openbare overleg is met de leden en andere geïnteresseerden. Tijdens een achterbanoverleg vertellen de raadsleden over de politieke ontwikkelingen in de gemeenteraad en kunnen de aanwezigen meedenken over de te behandelen agendapunten.

Woensdag 23 oktober

Lezing autisme en ADHD

19:30 | Brede School Futura

In samenwerking met Bibliotheek VANnU, Basisschool Talente en OBS de Linde in Oud Gastel vindt er op woensdag 23 oktober van 19.30-21.00 uur een lezing plaats over Autisme en ADHD. Deze lezing door Brigitte en Monique van iQ Coaches is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Halderberge, docenten, professionals, ouders en geïnteresseerden. Tijdens de lezing wordt ingegaan op de kenmerken van autisme en adhd en hoe er mee om te gaan. Voor extra informatie: www.iqcoaches.nl. Woensdag 23 oktober van 19.30-21.00 uur in Brede School Futura, Schoolstraat 5, Oud Gastel. Gratis entree. Opgeven: oudenbosch@bibliotheekvannu.nl.