Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Dit weekend begon de tweede helft van de najaarscompetitie. Dit betekent dat de returns van de eerste helft worden gespeeld. Jeugd 1 begon goed. De eerste wedstrijd werd met 4-6 gewonnen. Nu was de uitslag 8-2 voor Jeugd 1. Het was een overtuigende overwinning met bijna allemaal 3-gamers. De wedstrijd was in tweeëneenhalf uur klaar; uitzonderlijk snel. Kevin won al zijn wedstrijden. Jarno en Koen wonnen er ieder 2. Zijn wonnen ook de dubbel.

Jeugd 2 speelde thuis tegen The Back Hands 4. De tegenstander was maar met 2 spelers.Het lukte Stijn niet om een wedstrijd te winnen. Beide wedstrijden was de tegenstander te sterk. Emma en Dawid wonnen ieder 2 wedstrijden. Ze hadden het beiden moeilijk tegen dezelfde tegenstander. Beide keren bracht de 5e game de beslissing. Stijn en Emma verloren de dubbel.
Team 1 ontving Smash ’76 1 uit St. Annaland. Het ging gelijk op; eerst won de tegenstander 2 wedstrijden, daarna Team1. Dit herhaalde zich nog een keer. De laatste 2 wedstrijden won de tegenstander. Stephan won 2 wedstrijden. Zijn laatste wedstrijd verloor hij in een spannende 5-gamer. Koen won 1 wedstrijd en Pim won helaas niets. Stephan en Jacco wonnen de dubbel.
Team 2 speelde thuis tegen het sterke Middelburg. De spelers deden er alles aan om een wedstrijd te winnen. Dylan en Peter verloren beiden een wedstrijd in 5 games tegen dezelfde tegenstander. Het lukte alleen Peter om een wedstrijd te winnen. Dylan en Rob wonnen niets. Peter en Dylan verloren ook de dubbel.
Team 4 nam het thuis op tegen TCO’78 2. Er waren voor alle wedstrijden 4 games nodig voor de beslissing was gevallen. Team 4 begon goed. Alle spelers wonnen hun eerste wedstrijd. Verena en Willem verloren daarna helaas de dubbel. Van de laatste zes wedstrijden werden er nog 4 gewonnen. Niels en Willem wonnen beiden 3 wedstrijden. Verena won er 1.
Team 5 speelde thuis tegen Die Meede 7. Het was een vlotte wedstrijd met maar drie 4-gamers. De eerste 2 wedstrijden werden eerlijk verdeeld. Toen nam de tegenstander een tussensprint: ze wonnen 4 wedstrijden op rij. De laatste 4 wedstrijden werden weer verdeeld. Hanny, Jarno en Goos wonnen ieder 1 wedstrijd. Jarno en Goos verloren de dubbel.

Uitslagen
Jeugd 1-Hotak’68 2 8-2
Jeugd 2-The Back Hands 4 7-3
Team 1-Smash ’76 1 4-6
Team 2-Middelburg 4 1-9
Team 4-TCO ’78 2 7-3
Team 5-Die Meede 7 3-7