Victoria'03 speelt opnieuw gelijk

OUDENBOSCH - Na de domper tegen VVR (1-1) herpakte Victoria’03 zich in de doordeweekse vriendschappelijke wedstrijd tegen SC Kruisland (6-1 wint). Echter wist het voor de competitie opnieuw niet te winnen! In en tegen Schijf werd er met 2-2 gelijkgespeeld. Dankzij het puntverlies van de concurrenten in zondag 3a, mag Victoria’03 zich nog altijd koploper noemen. Al blijft de hete adem van SC Gastel, dat net als Victoria’03 en Hoeven nog niet verloren heeft, voelbaar.

Nog voordat het gros van de supporters op sportpark De Zoek gearriveerd waren, stond de 0-1 op het scorebord. Een schot van Sjoerd Renne werd door een verdediger van Schijf van richting veranderd. Vlak voor rust kwam Schijf langszij: 1-1. Na rust kwam Schijf zelfs op voorsprong! Jari Voeten maakte niet veel later de 2-2 en tekende daarmee voor de einduitslag. Echter leek het nog dat Victoria’03 nog op 2-3 zou komen! De doelman van Schijf liet de bal uit zijn handen vallen, waarna Sharushan Ponnudurai de bal onderschepte en de winnende dacht te maken. Dacht te maken! Want de 73(!)-jarige scheidsrechter Broekhoven dacht er anders over en pakte een negatieve hoofdrol aan het einde van het spannende duel! Die bespaarde de keeper van Schijf deze ongelooflijke blunder en gaf Sharushan een gele kaart. Zonde!