Wederom gelijkspel vv Hoeven

HOEVEN - Hoeven was op bezoek bij VVR in Rijsbergen. Onze jongens kwamen goed uit de startblokken.

Hoeven was fel op de bal. Stijn Kerstens was in de 12de minuut even wat gevaarlijk. Een minuut later kreeg de spits van VVR een vrije kopbal. Gelukkig kopte hij de bal over. Aanvoerder Patrick Suijkerbuijk, altijd goed voor een dosis inzet en voetbal nam een perfecte vrije trap vanaf links. De bal belandde bij Dominic van Oosterhout die de bal in de netten werkte. In de 31ste minuut nam Maarten van Overveld een vrije trap vanaf hoek 16. Zijn inzet ging net over. Rick Braspenning was in de 43ste minuut nog gevaarlijk. De keeper kon net de bal pareren. Hoeven ging met een voorsprong de rust in. Na rust bleek VVR er een schepje bovenop te willen doen. Ze gingen de aanval opzoeken en zette druk. In de 50set minuut leidde dat tot de gelijkmaker. De bal kwam voor de voeten van een speler van VVR die de bal in de rechterbenedenhoek schoot. De hard werkende Niels Buijs nam een vrije trap op maat die voor gevaar zorgde in het 5 metergebied van VVR. Aan de andere kant moest Joost Blaauwhof de bal van de lijn halen bij Hoeven. In de 80ste minuut redde onze keeper Arthur Raaymakers door met zijn linkervoet nog net de bal tegen te houden. Hoeven zette nog even aan en kreeg toch nog enkele kansjes. Rick Braspenning was nog dicht bij een goal. Met de 1-1- stand blies de scheidrechter af. Hoeven was de 1ste helft beter, VVR de 2de. Het was een wedstrijd waar de strijd meer aanwezig was dan het technische voetbal. Volgende week ontvangen we Steenbergen. Zij wisten te winnen, dus geen makkie.

Hoeven 2 wist de uitwedstrijd knap te winnen van Were-di uit Tilburg.

Hoeven 5 plaatste zich voor de volgende ronde in de beker door Unitas’30 5 overtuigend te verslaan met 4-1.