Kostbaar puntverlies dames 1 Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Op papier hadden de dames een makkelijke wedstrijd tegen nummer laatst, Breda 7. Maar dat liep toch anders. Dat keepster Doortje de beste speelster was bij de dames zegt genoeg. Breda speelde goed en onze dames wat minder en zij stonden al snel met 1-0 achter. Na de gelijkmaker waren er nog hachelijke situaties voor het doel van de dames maar in de 2e helft werd het toch eerst nog 2-1 voordat Breda 2-2 scoorde. De dames blijven nog bovenaan staan maar er volgens nu twee zware wedstrijden tegen Tempo en Made.

De Veteranen herstelden zich van de nederlaag van vorige week, het ging niet makkelijk maar vooral in de tweede helft liep het beter en liepen zij uit tot 5-2 tegen Teteringen B. Heren 1 verloor met 6-4 van Were Di 7. De heren hadden heel veel kansen maar het benutten was een probleem. Dames 2 won uit met 2-0 van Prinsenbeek 4.

J6E1 was tot de rust gelijkwaardig aan Pelikaan 2 (1-1). Na rust liep Pelikaan uit tot 6-1. J8E1 is hoger ingedeeld en verloor met 4-1 van Zwart Wit 2.

M6E1 speelde goed tegen Push 10 en won met 7-2. M8E1 is ook hoger ingedeeld maar had behalve in het begin geen moeite met DDHC 2 (7-1). MC2 had een slecht begin en stond lang ver achter maar herstelde zich goed en maar kon een nederlaag niet voorkomen (4-5). MC1 deed het goed uit tegen Olympia C1 (1-1).

JC1 in de lagere klasse speelde een mooie wedstrijd tegen Rapide C2 en won met 6-2. JB1 won ook, met 4-3 van Hilvarenbeek B1 maar vooral in het laatste kwart ging het moeizaam. Voor MA1 was het zuur dat Tempo A3 en de laatste seconden van de wedstrijd gelijk maakte (2-2). De scheidsrechters kregen van de coach van Tempo veel gratis adviezen mee. MB1 kon niet op tegen een technisch Zevenbergen B2 en verloor met 4-0. MB2 verloor met 4-2 van Zwart Wit B7,maar MA2 won met 5-1 van Zevenbergen A2. MD1 speelt ook een klasse hoger maar ze wonnen wel met 9-4 van Breda D6.