Algemeen Comité Stampersgat. FOTO CVCAAM FOTOGRAFIE
Algemeen Comité Stampersgat. FOTO CVCAAM FOTOGRAFIE CvCaam Fotografie

Algemeen Comité
Stampersgat in een nieuw jasje

STAMPERSGAT - Al vele jaren is het Algemeen Comité actief in Stampersgat onder enthousiaste leiding van Jurgen Vermolen en Tom Franken. De belangrijkste taken van het Comité zijn het financieren en organiseren van de Koningsdag zeskamp en Sinterklaasintocht. Ook biedt het Algemeen Comité extra ondersteuning bij deze activiteiten en waar nodig, als er om gevraagd wordt.

Dit jaar zijn er nieuwe bestuursleden bij gekomen. Dit zijn Miep Frijters, Debbie Vermunt, Jolanda Roos en Steffy Manders. Het Algemeen Comité en het zeskampcomité zijn in overleg of ze de zeskamp in een nieuw jasje kunnen steken. Uiteraard allemaal in het belang van de saamhorigheid in Stampersgat, voor zowel jong als oud. Tevens is het Comité betrokken bij de viering 75 jaar vrijheid Halderberge op 5 mei 2020.

Collecte

Om deze activiteiten mogelijk te maken, wordt er elk jaar gecollecteerd. In de voorgaande jaren kon u Jurgen of Tom aan de deur verwachten. Dit jaar zullen ook de overige bestuursleden zich hiermee bezig houden. De collecte zal dit jaar zijn in de week van 4 november tot 9 november. Hopelijk geeft u ook nu weer gul aan het comité, zodat we mooie activiteiten kunnen blijven organiseren!

Intocht sinterklaas
Zondag 17 november om 14.00u komt sinterklaas aan in de haven van Stampersgat. Na de intocht door het dorp wordt zijn aankomst met alle kinderen gevierd in Zaal La Plaza.[l]