Springfield C1 wint de wedstrijd.
Springfield C1 wint de wedstrijd. Springfield

Springfield C1 wint wedstrijd en tweede in veldcompetitie

HOEVEN - Springfield's jongste damescompetitieteam C1 speelde van het weekend haar laatste veldwedstrijd tegen kampioen Klimop. Er stond niets meer op het spel maar het zou natuurlijk wel leuk zijn om te verhinderen dat Klimop ongeslagen kampioen zou zijn.

De wedstrijd ging van start. Te zien waren twee teams die aardig aan elkaar gewaagd waren. Aan beide kanten waren er kansen. Klimop scoorde het eerst met een doorloopbal. Gelukkig kon Springfield met een afstandsschot de stand gelijk maken en daarna zorgen voor 2-1 met een doorloopbal.

De verdediging liet zien dat ze goed over konden nemen, al was dat wel spannend want daardoor stond regelmatig een dame van Klimop vrij. Gelukkig werd daar niet uit gescoord. Springfield scoorde met een vrije bal en net voor rust scoorde we ook met een ver afstandsschot. Met 4-2 gingen we de rust in.

Na de rust was het rommelig aan de kant van Springfield. Klimop zat er bovenop, was snel en en we maakten vang- en plaatsfoutjes. Het werd superspannend want Klimop kon twee keer scoren. Gelukkig wisten we nog te scoren zodat we weer voor stonden. Daar klonk het eindsignaal, we hadden gewonnen met 5-4! Super knappe prestatie van de C1 om als tweede in deze veldcompetitie te eindigen. Op naar het zaalseizoen.