Handboogvereniging
Concordia Florebith

OUDENBOSCH - De afgelopen week is de 4e ronde verschoten van de indoor competitie. 12 leden van Handboogvereniging Concordia Florebith uit Oudenbosch deden mee aan deze ronde.

Op de banen van Oude Doelen te Roosendaal kwamen de schutters in 30 tellende schoten (max 300 punten) tot de volgende score: Jack Elst 269 punten, Recurve; Johan Rockx 253 punten, Recurve; Ad van Domburgh 237 punten, Recurve; Alex de Kreek 235 punten, Recurve; Johan Rommens 234 punten, Recurve; Niels Elst (16 jaar) 231 punten, Recurve; Sjaan Verbogt 221 punten, Recurve; Jack van Domburg 192 punten, Longbow (zonder vizier); Martin Hegen 170 punten, Recurve. Een PR!; Yoeri Jansen 170 punten, Compound; Jorrit Messerschmidt 130 punten, Longbow (zonder vizier); Kim Lazaroms 62 punten, Longbow (zonder vizier).

Met een Persoonlijke Record voor Martin Hegen, en een goede score voor Jack van Domburgh en Johan Rockx waren er een paar lichtpuntjes in deze over het algemeen mindere ronde voor Concordia Florebith. Maar, zoals het spreekwoord het zegt: “De boog kan niet altijd gespannen staan”. Nog 3 rondes komen er in deze competitie om deze ronde op te halen.

Deze week gaat Concordia Florebith op donderdagavond griezelen tijdens de Halloweenverschieting. Publiek is welkom aan de Havendijk 10d te Oudenbosch. Van 18:30 tot 20:30 uur voor de jeugd, de oudere volgen aansluitend tot er misschien niemand meer over is....

De verschieting wordt weer georganiseerd, net als de laatste 2 jaar, door de jeugdleden Robert Rommens en Niels Elst.

Welke zombies en skeletten zullen er nu weer door de doel dwalen, op zoek naar een prooi om te verslinden. Of staat er een Concordia-Florebitch op een hoekje te wachten om toe te slaan.......

Als er volgende week weer een stukje in deze krant staat is het gelukkig goed afgelopen!

Voor meer info: www.concordia-florebith.org. [l]