Knappe overwinning vv Hoeven

HOEVEN - Op het programma de wedstrijd Hoeven tegen Steenbergen.

Het duurde 10 minuten voordat er een wapenfeit kon worden geregistreerd. Erwin Roks gaf vanaf rechts een gave voorzet over de grond naar Cyrill van der Veen. Cyrill plaatste de bal tegen de keeper. Even later kwam Rick Braspenning net iets te kort om vrij voor de keeper te komen. Het was dezelfde Rick die in de 13de minuut op aangeven van Stijn Kerstens zich op de hoek zestienmeter vrij draaide en met een prachtige curver de bal langs de keeper van Steenbergen plaatste en daarmee de 1-0 aantekende. Na deze goals kregen onze spitsen toch een aantal mooie kansjes . De hardwerkende Sven Kokke gaf een keurige strakke voorzet vanaf links waar Cyrill net niet zijn hoofd tegen kon zetten. Uit een corner daarop maakte de speler van Steenbergen hands in de zestien. De strafschop werd door Jurgen Pertijs koelbloedig ingeschoten (2-0). In de 40ste minuut kwam Erwin nog vrij voor de goal maar schoot over. Steenbergen miste een open kans net voor rust. Na rust leek het alsof Hoeven de wedstrijd gecontroleerd wilde uitspelen., Steenbergen probeerde wat druk te zetten maar alle hoop op een aansluitingstreffer werd teniet gedaan toen Cyrill uit een voorzet van Stijn prachtig de bal in de bovenhoek kopte. En de 3-0 maakte. Voor Cyrill een klein feestje, het was zijn 25ste goal voor Hoeven 1. Hoeven maakte de 4-0 uit een goede aanval vanaf link. Stijn gaf een op maat voorzet op Rick Braspenning die zijn 2de goal maakte. Maarten van Overveld nam een vrije trap in de 84ste minuut. De bal ging er in een keer in maar werd toch afgekeurd. Waarschijnlijk vermeend hinderlijk buitenspel. Met 4-0 werd de wedstrijd afgesloten en kon het goed georganiseerde Oktoberfest echt starten. Met de traditioneel pul bier, braadworst en duitse slagers. Volgende week uit naar kampioenskandidaat RBC. Een zeer lastige tegenstander. Hoeven zal de mouwen op moeten stropen. Hopelijk worden ze gesteund door veel supporters.