DEVO rekent af met Lepelstraatse Boys

BOSSCHENHOOFD - DEVO 1 heeft z'n zesde overwinning geboekt en is nog steeds ongeslagen in de 5e klasse A.

Op zondag 27 oktober ging Devo op bezoek in Lepelstraat waar Lepelstr.Boys de tegenstander was. Na een flitsende start van Devo viel de bal helaas toch na 10 minuten in het goal van DEVO en keek Devo tegen een achterstand aan. Devo leek na deze goal iets van streek want na de aftrap leek het bijna op een 2-0 achterstand te komen, maar gelukkig maakte Lepelstr.Boys geen goed gebruik van deze goede mogelijkheid. In de 18e mminuut een goede aanval aan de kant van Devo waaruit Ricardo Elgin verdienstelijk raak schoot 1-1. Na de 1-1 ging het spel heen en weer en was Devo de iets betere voetballende ploeg en kwam in de 38e minuut verdiend op een 1-2 voorsprong wederom door Ricardo Elgin.

Na de rust kwam Lepelstr.Boys goed uit de startblokken en was het eigenlijk wachten op de 2-2, maar de doelman van Devo Joey Hoendervangers en de verdediging stonden steeds goed opgesteld. In de 67e minuut kwam aan alle hoop een einde voor de Lepelstraatse supporters dat de gedachten had de de gelijkmaker zou vallen, viel de bal aan de andere kant in het net door Rick van Batenburg 1-3. Niet veel later zorgde Suraj Ramkhelawan voor de 1-4 uit een goed gespeelde aanval. Daarna had de score nog hoger uit kunnen en moeten vallen voor Devo, maar ging het niet goed om met de kansen. Het laatste doelpunt kwam in de 90e minuut uit een strafschop voor Lepelstr.Boys 2-4. Een verdiende overwinning voor Devo.

Komende zondag komt nummer 2 Rimboe op bezoek en bij winst pakt Devo de 1e periode. Rimboe wist nummer 3 te verslaan met maar liefst 5-0 dus een makkelijke middag zal het niet worden in Bosschenhoofd!