Derde Managed-IT Herfsttoernooi van TC Rally komt eraan

STANDDAARBUITEN - Van 11 tot en met 24 november organiseert TC Rally te Standdaarbuiten alweer haar Derde Managed-IT Herfsttoernooi 2019.

Op 16 november komt in vele dorpskernen van de gemeente Moerdijk Sint Nicolaas zijn opwachting maken, waar vele vaders en moeders met hun kinderen bij willen zijn. Op deze dag worden er geen wedstrijden gepland. Dus vaders en moeders, geen enkel beletsel om in te schrijven.

Er zal gespeeld worden op de kunstgrasbanen van onze vereniging aan de Dr. Poelstraat te Standdaarbuiten. Er zal gespeeld worden in de categorieën 5, 6, 7 en 8 in de leeftijd 17+ Damesdubbels, Gemengddubbels en Herendubbels. Inschrijven voor dit altijd gezellige toernooi kan via www.toernooi.nl.

Het weer hebben we helaas niet in de hand, maar tot nog toe, is het ieder jaar weer gelukt alle wedstrijden te spelen. De inmiddels bekende terraskachels, zullen indien nodig voor de toeschouwers, ook dit jaar weer voor warmte zorgen, zowel in de tent langs baan 1, als bij de bankjes van baan 2 en 3.

Ook voor de inwendige mens wordt weer gezorgd. Tevens zijn er weer de ook al bekende dekens beschikbaar. Al met al hopen we weer vele tennis liefhebbers op ons tennispark te mogen begroeten. Het toernooi is goedgekeurd door de KNLTB.[l]