Carnavalsseizoen Meekrapdurp gaat weer van start

STAMPERSGAT - Na het grandioze jubileumjaar waarin De Meekrap 66 jaar bestond en de afgelopen hete zomer staat het nieuwe carnavalsseizoen weer voor de deur. Onder het motto Un Poppekast gaat zaterdag 9 november het carnavalsseizoen van start in Meekrapdurp (Stampersgat).

Zaterdag 09-11-2019

Zaterdag voorafgaand aan de 11-11 viering gaan de mannen van De Meekrap weer huis aan huis voor de verkoop van loten tbv de jaarlijkse bliksemloterij. Dit om geld in te zamelen om het carnaval van 2020 te kunnen bekostigen. Ze starten rond 10:00 uur waarbij ook de geluidswagen van Nar Royke weer present zal zijn. De mannen hopen weer op ieders bijdrage waarvoor alvast hartelijk dank.

Zondag 10-11-2019

Anders dan voorgaande jaren zal de 11-11 viering, met natuurlijk de verkiezing van het carnavalslied 2020, niet op zaterdagavond maar op zondagmiddag plaats gaan vinden. Dit om ook de jeugd van Meekrapdurp de kans te geven om mee te doen en gezellig met iedereen de aftrap te geven voor carnaval. Het belooft een mooie middag te worden met onder andere: Verkiezing carnavalslied 2020; Optreden Trio Zandvrees in nieuwe samenstelling met hun nieuwe hit; Presentatie 4 nieuwe dansmariekes; Presentatie leden van De Meekrap; Kranslegging bij de Meekrapsteker; Warme snert; Trekking bliksemloterij.

Als je mee wilt doen aan de verkiezing van het carnavalslied voor 2020 kun je jezelf nog opgeven via de website van De Meekrap (www.cvdemeekrap.nl). Hier is ook de muziek te downloaden. De muziek voor deze middag zal worden verzorgd door de DJ’s Tim en Xander, onze stampersgatse DJ’s in opkomst. De middag start om 14:00 uur in de zaal bij Unieke Werken (J.F. Vlekkeplein 16), dus kom allen uit je luie stoel en zorg samen met De Meekrap voor een grandioze start van het nieuwe carnavalsseizoen. [l]