Uitslagen Vice Versa '51

OUDENBOSCH - Dit weekend werd de 7e ronde van de najaarscompetitie gespeeld.

Jeugd 1 had een uitwedstrijd tegen de buren: ODT Kanjers Uitzendb. 2. Het was een hele vlotte wedstrijd. De jongens wonnen alles in 3 games. Koen en Jarno wonnen ook de dubbel. Dus een uitslag van 10-0.

Jeugd 2 had vorige week een inhaalwedstrijd tegen TCO ’78 2. De eerste wedstrijd werd door iedereen gewonnen. Emma en Dawid verloren toen de spannende dubbel met 13-11. Emma verloor daarna van de sterkste speler in 5 games. Ook Stijn verloor van hem in de 8e wedstrijd. Emma en Stijn wonnen ieder 2 wedstrijden en Dawid won er 3. Deze week speelde Jeugd 2 uit tegen ODT Kanjers Uitzendb. 3. De eerste 5 wedstrijden werden gewonnen; wel met twee 5-gamers en een 4-gamer. Van de laatste 5 wedstrijden werden er 3 gewonnen. Emma en Dawid wonnen alles. Jibbe won 1 wedstrijd. Emma en Dawid wonnen ook de dubbel.

Team 1 had een uitwedstrijd tegen Arnemuiden 1. Het was een vlotte gelijk opgaande wedstrijd; na iedere 2 wedstrijden was de stand weer gelijk. Stephan en Jacco wonnen ieder 2 wedstrijden. Ze verloren beiden van hun oud teamgenoot Jeroen. Edwin won niets. Stephan en Jeroen wonnen de dubbel.
Ook team 2 speelde uit en wel tegen Arnemuiden 2. Ook hier ging het vlot met bijna allemaal 3-gamers. De tegenstanders waren te sterk: alle wedstrijden werden dan ook verloren. Rob, Dylan en invaller Rick wonnen niets. Dylan en Rick verloren ook de dubbel.

Team 3 speelde uit tegen Belcrum 7. Dit team stond met 6 punten voorsprong op de 1e plaats. De eerste 5 wedstrijden werden allemaal in 3 games verloren. Toen begon team 3 meer tegenstand te bieden en waren er meerdere 4- en 5-gamers. Er werden in het tweede deel dan ook 2 wedstrijden gewonnen. Marco won 2 wedstrijden. Joyce en Rens wonnen niets. Ook niet de dubbel.

Team 4 had een uitwedstrijd tegen Smash ’76 4. Het was een gelijk opgaande spannende wedstrijd met drie 5-gamers en vier 4-gamers. Na iedere 2 wedstrijden was de stand gelijk. Rick won 3 wedstrijden, Niels won er 1 en Verena 0. Verena en Rick wonnen de dubbel.

Team 5 had een uitwedstrijd tegen Breda 3. De 2 teams waren aan elkaar gewaagd. Er waren maar liefst drie 5-gamers en vier 4-gamers met vaak hoge gamestanden. De stand ging dan ook steeds gelijk op en eindigde gelijk. Mike en Rens wonnen ieder 2 wedstrijden. Goos won niets. Mike en Rens wonnen ook de dubbel.

Uitslagen

ODT Kanjers Uitzendb.-Jeugd 1 0-10

ODT Kanjers Uitzendb.-Jeugd 2 2-8

Arnemuiden 1-Team 1 5-5

Arnemuiden 2-Team 2 10-0

Belcrum 7-Team 3 8-2

Smash ’76 4-Team 4 5-5

Breda 3-Team 5 5-5 [l]