Dames 1 Hockeyclub
Oudenbosch pakt volle winst

OUDENBOSCH - Na het gelijkspel tegen Breda speelde dames 1 uit tegen het sterke Tempo 2. Het werd een spannende wedstrijd waarin de dames een 1-0 voorsprong namen maar Tempo toch gelijk zagen maken. Daar bleef het lang bij maar in het laatste kwart sloegen de dames nog 2x toe en wonnen deze belangrijke wedstrijd met 3-1. Zondag wacht het ook vrij sterke Made 2!

De Veteranen speelden uit tegen Pelikaan B en wonnen daar na een 0-0 ruststand met 2-0 door 2 tip-in doelpunten van Sjoerd. Pelikaan had weinig kansen en de Veteranen lieten een paar mogelijkheden onbenut.

Dames 2 had het moeilijk tegen Tempo 3 dat goed tegenstand bood en ook een 1-0 voorsprong nam. Het duurde lang voordat de dames gelijk konden maken. Vooral onze dames hadden nog kansen op de overwinning maar het lukte niet om de keepster van Tempo te passeren.

Heren 1 had helaas te weinig spelers om naar het verre Terneuzen te gaan.

Bij de jeugd speelden de jongste jeugd teams allemaal uit. J6E1 verloor met 8-0 van DDHC en Zwart Wit was met 10-2 te sterk voor M6E1. Beide 8-tallen wonnen wel, M8E1 met 5-2 van Teteringen en J8E1 met 7-0 van Zevenbergen.

MD1 speelde in de stromende regen tegen Push 10, hoewel MD1 wel een paar kansen had was Push toch iets sterker. Zij wonnen met 2-0. MC2 moest weer naar Zierikzee en won ook nu van HSD C2 (7-0). MC1 trof in Goes C2 een zwakke tegenstander maar had wel veel kansen nodig om met de rust een 3-0 voorsprong te nemen. Na rust lukte het nog maar 1x te scoren in een wedstrijd waar onze keepster zich stond te vervelen maar de keepster van Goes een prima wedstrijd keepte! JC1 wist nu niet te winnen en verloor met 9-2 van Made C1. MB2 en Push B9 waren aan elkaar gewaagd en beide teams kregen kansen. Push benutte er 2 maar MB2 lukte het niet om te scoren. Ook een strafbal ging er niet in. MB1 verloor bij Prinsenbeek met 1-0 van het B5 team. JB1 verloor met 5-2 van Zwart Wit B4 en MA1, met veel invalsters, wist niet van Zwart Wit A6 te winnen (3-2). MA2 stond thuis tegen Breda A5 al snel met 2-0 achter maar maar binnen 5 minuten scoorden zij ineens 3x. Deze voorsprong konden zij niet vasthouden want Breda wist toch nog te scoren en dus werd de eindstand 3-3.