Opnieuw nul punten voor Victoria'03

OUDENBOSCH - Opnieuw kreeg Victoria’03 1 het niet voor elkaar om de drie punten meer terug naar Oudenbosch te nemen. Na twee gelijke spelen en twee nederlagen teert Victoria’03 nog altijd op de goede seizoenstart en mag het in de handen klappen dat het nog in de kop van de ranglijst te vinden is in zondag 3a, de spannendste competitie van Nederland. Na de wedstrijd in en tegen Steenbergen kwamen de supporters van een koude kermis thuis, nadat zij tijdens de wedstrijd een onherkenbaar Victoria’03 zagen. Of dit aan het gemaskerd bal lag dat in de kantine van Steenbergen aan de gang was, is niet zeker!

Victoria’03 begon sterk aan de wedstrijd, die voor het overgrote deel op de helft van Steenbergen plaatsvond. Alleen slaagde Victoria’03 er niet in om de laatste pass bij de juiste man te krijgen. Een snelle uitbraak van Steenbergen leverde de 1-0 op voor de thuisploeg. Niet veel later kwam Steenbergen voor de tweede keer op de helft van Victoria’03, waardoor de 2-0 op het scorebord stond… Victoria’03 had het balbezit, maar Steenbergen de goals. Nog voor rust deed Victoria’03 iets terug! Daarbij kreeg het echter wel hulp van scheidsrechter van der Zwan (Junior), niet te verwarren met Senior! Hij gaf Victoria’03 een strafschop, na een handsbal van Steenbergen. Deze werd door aanvoerder Ricardo de Wit binnengeschoten, waarmee hij tekende voor de 2-1 achterstand bij rust.

Na rust bouwde Steenbergen al snel de voorsprong uit naar 3-1… Na een grabbelbal van Stijn van Kinderen schoot Steenbergen de rebound tegen het net aan. Victoria’03 ging terug op zoek naar doelpunten, maar de tijd bleef maar doorlopen. Pas in de 90e minuut kwam Victoria’03 op 3-2 nadat Ricardo de Wit zijn tweede binnenkopte. De vijf minuten blessuretijd bleken niet voldoende om ook nog de 3-3 op het scorebord te krijgen. Het scorebord speelde nog wel een hoofdrol in die blessuretijd. Scheidsrechter van der Zwan Jr. legde het spel stil en eiste dat het bord uitging. Na het eindsignaal was het dan ook Steenbergen dat terecht dat met de drie punten aan de haal ging.