Uitslagen Competitie Badmintonclub Hoeven

HOEVEN - Reeshof 3-Hoeven 1: Na een maand geen competitiewedstrijden ging het 1e team met veel goede moed naar Tilburg om hun wedstrijd te spelen tegen Reeshof 3.

De dubbel gingen beide nipt verloren, de heren in 3 sets met verlenging, de dames in 2e sets met een klein verschil. Daarna werd er gestart met de mix partijen, Maud en Patrick hadden een zeer sterke tegenstander en verloren helaas in 2 sets. Nicole en Peter stonden de 1e set hun mannetje en wonnen deze simpel, in de 2e set speelde de tegenstanders een heel andere partij en konden ze in een verlenging nipt de overwinning behalen.

Hierna werd er gestart met de singels, de dames Maud en Melissa hadden zeer sterke tegenstanders en verloren beide in 2 sets. Patrick behaalde een nipte overwinning in 3 sets , Peter had er 2 sets voor nodig met in de 2e een verlenging om de winst te behalen. Dit was genoeg voor een mooie en spannende nipte verloren wedstrijd met 5-3.

Team 2

BC Hoeven 2 speelden afgelopen zondag een uitwedstrijd tegen BC Schollevaar in Capelle aan den IJssel. De herendubbel, gespeeld door Jordy en Peter werd in 2 sets verloren. Esmee en Britt speelden een goede damesdubbel, maar verloren in 3 sets. Jordy speelde een sterke enkel en won dan ook in 2 sets. Peter, Esmee en Britt verloren alle drie hun enkel in 2 sets. Jordy en Esmee kwamen na een verloren eerste set, in de tweede set op gang maar konden er geen derde set uitslepen. De tweede set werd met 21-19 verloren. Peter en Britt speelden ook een mindere eerste set, maar in de tweede set ging het ook beter lopen. Deze werd dan ook gewonnen met 20-22. In de derde set ging het gelijk op en werd het nog spannend, maar uiteindelijk werd deze ook gewonnen met 21-19. Hierdoor kwam de einduitslag op een 6-2 nederlaag.

BC Hoeven 3

1 november moest BC Hoeven 3 spelen in Kats (Zeeland). Bij het betreden van de speelzaal was het even schrikken: slechts één baan en een plafond wat extreem laag was. Het lage plafond speelde parten bij met name de Heren van BCH 3. De Heren dubbel werd verloren in twee sets. De Dames speelden een zeer goede dubbel en wonnen vrij gemakkelijk in twee sets. De Heren enkel van Ray en Ruud werden beide verloren echter de Marielle en Noushka hadden de smaak goed te pakken en wonnen beide hun enkel. De mix van Marielle en Ray werd verloren in twee sets. De laatste partij zou beslissen of de stand gelijk of verlies zou worden. Het liep erg goed met de mix van Noushka en Ruud. Zij wisten in twee sets te winnen. Ondanks de moeilijke omstandigheden was BCH3 toch tevreden met een 4-4 eindstand.

Team 4

BC Hoeven 4 speelde zondag tegen het hoog geplaatste BC Schollevaar 11 uit Capelle aan den IJssel. De dubbels van Jessica en Colinda en van Marty en Leon werden beide in 2 sets verloren. Bij de enkel partijen won Jessica in 2 sets maar verloren Colinda, Marty en Leon hun partij in 2 sets. De mix partij van Jessica en Marty en van Colinda en Leon werden ook helaas verloren in 2 sets. Einduitslag 7-1. Het team bedankt Jessica voor het invallen en voor binnenhalen van het enige punt.[l]