VV Hoeven nog steeds ongeslagen

HOEVEN - Het was donker en grijs in het stadion van RBC, echt herfstweer. De wedstrijd bood spanning. Beide teams wilde kost wat kost niet verliezen.

De eerste 10 minuten was het aftasten. RBC schoot vanaf 16 meter hard op de goal. Onze keeper Arthur Raaymakers pareerde het schot prima. RBC werd wat dreigender. Een scherpe voorzet vanaf recht werd door een van de RBC spitsen rakelings naast gekopt. We kwamen goed weg. In de 19de minuut speelde Hoeven terug op de keeper. Hij werkte de bal niet goed weg. RBC profiteerde hiervan en maakte de 1-0. Hoeven probeerde langzaam meer vat op het spel te krijgen. Dat lukte. Sven Kokke was een van de uitblinkers de 1ste helft. Hij had zijn man goed in bedwang. Tot tweemaal toe kwam Dominic van Oosterhout op rechts goed door. De voorzet van Dominic werd door Rick Braspenning naast geschoten. Arjan Braat was 2 keer dreigend net voor rust. Het lukte Hoeven niet een goal te maken voor rust. Na rust lukte dat wel. Maarten van Overveld had eerst twee vrije trappen mogen nemen rond het zestienmetergebied die niet leidde tot een doelpunt. In de 60ste minuut nam Niels Buijs vanaf rechts een vrije trap. Cyriel kwam knap voor zijn tegenstander en schoot de bal tegen de netten. Dat was de dik verdiende gelijkmaker. Hoeven ging op zoek naar nog een goal. Dominic, Niels en Sven vielen geblesseerd uit en werden verdienstelijk vervangen door Thomas van de Broek, Stijn Kerstens en Ralf van de Riet. Het was Thomas die met een prachtige halve omhaal de bal rakelings naast schoot. RBC ging meer drukken. De Hoevenverdediging stond als een huis, inclusief onze keeper. Met 1-1 werd de wedstrijd afgesloten. Hoeven speelde met vlagen goed voetbal en ze werkte als leeuwen. Chapeau voor het hele team. Men legde een geweldige werklust aan de mat. Als we dat kunnen voortzetten volgende week tegen MOC’17 uit Bergen op Zoom. We spelen thuis. Ook dan zullen we er weer moeten staan tegen de ploeg van Ger Musters. Zeker niet onderschatten. We zien onze supporters graag zondag op ons sportpark.