Komende activiteiten voor Alpha

OUDENBOSCH - Op 3 januari is er weer een springdag in Middelharnis. Aan een dergelijke dag heeft een grote groep vanuit Alpha vorig jaar deelgenomen en men was na afloop erg enthousiast. Daarom willen we ook dit keer meedoen.

Op die dag nemen de kinderen deel aan een aantal sporten. Er wordt geturnd, geklommen en gezwommen. De organisator is ook nu weer Robin van Noort (robin.van.noort@live.nl). Voor alle informatie kun je bij hem terecht. De leden hebben een brief meegekregen die ook als inschrijfformulier dient, maar is die kwijt dan kan gewoon opgeven ook. Er zijn kosten aan verbonden. De deelnemers worden met een bus bij de gymzaal opgehaald en teruggebracht.

Vriendjesweek

Afgelopen week mochten onze leden een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de les. Daarvan is ruim gebruik gemaakt. De deelnemers kregen na afloop allemaal een cakeje ehn een sticker en men was enthousiast. Diverse kinderen hebben zich daarom aangemeld als lid. Welkom allemaal.

Clubheld

De kranten organiseren ook dit jaar de actie "clubheld van het jaar". Verenigingen stellen iemand kandidaat en daar mag men dan op stemmen. Alpha heeft dit jaar als clubheld naar voren geschoven Maike van Overveld. Dit omdat zij al 40 jaar steun en toeverlaat van Alpha is. Ze geeft lessen, doet de administratie, was 20 jaar lang kampmoeder, hielp bij de turnstages, begeleidde de assistentes en verleent een helpende hand waar nodig. Het leek ons een goed idee jullie te vragen op haar te stemmen via www.clubheld van 2019".

Pietendisco

Ook dit jaar komt een aantal Zwarte Pieten naar de gymzaal om met zijn allen een echte Pietendisco bij te wonen. Dat gebeurt op doncerdag 27 november as in de gymzaal. De entree is voor Alphaleden gratis en niet-leden zijn ook welkom, maar betalen een kleine eigen bijdrage. Afgelopen jaren kwamen er steeds meer kinderen naar deze disco en blijkbaar vonden ze het leuk. Op 30 november bezoekt Sinterklaas de kleutergym. De disco is van 16.00 tot 18.00 uur.

Alpha

Al 40 jaar is Alpha in Oudenbosch actief met gymmen, turnen, springen en kleutergym. Alle informatie is te lezen op Alpha-Oudenbosch.com. [l]