Najaarsconcert Harvano samen met Popkoor Akkoord

OUD GASTEL - Seniorenharmonie Harvano geeft op zondag 17 november, aanvang 14.00 uur, haar Najaarsconcert in ’t Veerhuis in Oud Gastel. Het concert wordt afgewisseld met optredens van het Popkoor Akkoord uit Roosendaal.

Akkoord heeft onlangs het 25-jarige bestaan gevierd met een prachtige performance in de Sint Jan te Roosendaal. De groep typeert zichzelf als: “ Nèt even anders. Akkoord is niet zomaar gewoon een koor, Akkoord is buitengewoon! We zingen gedurfd repertoire dat jong en oud aanspreekt. We gebruiken mooie arrangementen, gemaakt door bekende arrangeurs. In de afgelopen 25 jaar is Akkoord gegroeid naar een koor met lef, uitstraling en kwaliteit.”

Koppel bovenstaande aan het gedurfde en zeer gevarieerde programma met zeven compleet nieuwe nummers die dirigent Nico van Oudheusden bij Harvano op de lessenaar heeft gezet, dan zijn alle ingrediënten voor een aangename muziekmiddag aanwezig. Zoals gewoonlijk wordt er weer beurtelings gezongen en gemusiceerd.

De zaal in ‘t Veerhuis is vanaf 13.30 uur open. De toegang is voor iedereen gratis en mogelijk is het mede daarom een goede gelegenheid om gezellig aan te schuiven. Beide gezelschappen gaan zich samen inzetten voor een onvergetelijke middag, met muziek uit diverse genres.

Harvano - Harmonie Van Ouderen - is in 1977 opgericht en bestaat momenteel uit 56 actieve muzikanten. Daarmee is sprake van een brede harmoniebezetting. Maar 50-plussers die een muziekinstrument bespelen, zijn altijd welkom. Voor enkele specifieke instrumentgroepen wordt aanvulling in het bijzonder toegejuicht. De repetities zijn wekelijks op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in ‘t Veerhuis. Voor meer informatie: www.harvano.nl. [l]