Spanning bij Hockeyclub Oudenbosch MD1-Warande D3

OUDENBOSCH - Spannende wedstrijd tussen MD1 en Warande D3 (3-3). Veel ouders van beide teams waren aanwezig en zagen een leuke wedstrijd. Vooral in het begin was Warande sterker en scoorde als 1ste. Het 2de doelpunt viel nog niet, dat lukte MD1 wel en dus stond het weer gelijk. Na rust scoorde eerst Warande en daarna MD1 2x. Tot vlak voor tijd bleef het 3-2 voor MD1 maar door een misverstand in de verdediging rolde de bal langzaam in het doel.Voor beide teams zat er niet meer in.

J6E1 verloor met 4-0 van Zwart Wit E4. De jongens werkten hard maar de tegenstanders waren wat beter. M6E1 verloor ook,met 4-2 van Push E9. De beide 8-tallen wonnen wel. J8E1 was te sterk voor Etten Leur E1 en M8E1 was Push E6 met 2-1 net de baas. MC1 won uit met 3-0 van Zevenbergen C2. MC1 won met 2-1 van Pelikaan C6. Er werd goed gefloten! De meisjes spelen zaterdag thuis tegen koploper Walcheren. JC1 won met 3-1 van Etten Leur C2. Na een vroege achterstand kwamen zij goed terug en wonnen terecht. MB1 kon niet op tegen een goed spelend Goes B2 en verloor met 9-0,toch waren er een paar kansen voor een beter resultaat. MB2 speelde 1-1 tegen Etten Leur B5. JB1 deed het goed bij Push, zij wonnen met 2-1 van het B4 team. MA1 speelde ook bij Push en won met 1-0 van de A9. MA2 had het zwaar tegen Liberty A3. Na de gelijkmaker (1-1) werd Liberty sterker en wonnen zij met 3-1.

Zondag was het veld in de ochtend te gevaarlijk om te spelen, daarom gingen de wedstrijden van D2 en H1 niet door.De Veteranen speelden tegen Tempo C en die wedstrijd werd vrijwel geheel op de helft van Tempo gespeeld. De teller van de fluiters stond na 70 minuten op 12-0. De wedstrijd van dames 1 tegen Made 2 was een stuk spannender. Dames 1 nam een 3-0 voorsprong voordat Made tegen scoorde (rust 3-1). Na rust werd het 4-1 maar Made kwam terug tot 4-2. Beide teams, eerst Dames 1 en daarna Made scoorden nog. Door de 5-3 zege blijven de dames op de 1ste plaats staan. De speelsters van Made namen de nederlaag niet al te sportief op.