Victoria'03 de complimenten, RBC de punten

OUDENBOSCH - Eindelijk werd er weer eens een keer gebaald na de wedstrijd! Vorige wedstrijden waren er excuses, maar deze wedstrijd verdiende je zeker meer dan 0 punten! Victoria’03 trof met RBC een slimme ploeg, dat loerde op een gelukje. Zoals een aantal, van de in groter getalen meegereisde, RBC-supporsters zeiden: wij hebben vandaag meer op het veld gezeten dan gevoetbald! Het zat weer eens ouderwets niet mee…

Na een indrukwekkende minuut stilte, waarbij oud-trainer van RBC Hans Verèl werd herdacht, was het de club uit Roosendaal die het eerste kon juichen! Anwar Tarfit deed waar hij goed in is: doelpunten maken: 0-1… Victoria’03 liet zichzelf niet gek maken en ging verder met het eigen spelletje, waar het aan het begin van de competitie nog om geroemd werd. Dit leverde uiteindelijk de verdiende 1-1 op van aanvoerder Ricardo de Wit. Het was een wonder dat Victoria’03 niet met een voorsprong de kleedkamers opzocht, nadat een open kans hoog over werd geschoten!

Na rust was de verbazing nog groter dat de 1-1 op het bord bleef staan. Kan op kans creëerde Victoria’03! Jantje stond zelfs al met het bordje in zijn handen om de score aan te passen! Alleen was het Victoria’03 zelf dat de bal niet binnen schoot. RBC leek tevreden met een punt en maakte hier meer dan gebruik van! Tijdrekken, makkelijk gaan liggen, constant vragen om de waterzak… Het duurde en het duurde! Uiteindelijk was het Victoria’03 dat de deksel op de neus kreeg… Een corner van RBC kon niet worden weggewerkt uit de 16 en werd uit eindelijk binnengeschoten…

De scheidsrechter floot af en de teams zochten de kleedkamer op. Voor Victoria’03 betekent deze derde nederlaag op een rij, dat het geen kans meer heeft op het halen van de eerste periode. Komende donderdag staat de bekerwedstrijd tegen Nieuw-Borgvliet, dat nog ongeslagen is in de 4e-klassse, op het programma. Het belooft een spannende alles-of-niets wedstrijd te worden!