Afbeelding
Foto: CHRISTIAN TRAETS

Gewapende overval op
drogisterij in Oud Gastel

OUD GASTEL - Het personeel van de drogist aan de Markt in Oud Gastel is slachtoffer geworden van een gewapende overval. Dit gebeurde woensdagochtend. De gewapende dader ging er rennend vandoor.

DOOR VERA DE GEUS

Woensdagochtend rond 08.30 uur heeft er is een drogisterij aan de Markt in Oud Gastel een gewapende overval plaatsgevonden. De dader bedreigde de aanwezige medewerker met een scherp voorwerp en ging er daarna te voet vandoor. Bij de overval is een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Burgernet

Via Burgernet werd direct een opsporingsbericht verstuurd in de hoop de dader zo snel mogelijk op te kunnen pakken. De politie vroeg uit te kijken naar een blanke jongeman van ongeveer 1 meter 80 centimeter. Hij droeg een blauwe trui met een rode capuchon en een zwarte rugzak. Ook heeft hij een smal gezicht. De politie vroeg om de man zelf niet te benaderen, maar bij tips contact op te nemen met 112.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie deed onderzoek op en om de plaats delict. Het slachtoffer werd verhoord. [l]