Eerste verlies vv Hoeven

HOEVEN - VV Hoeven heeft haar 1e wedstrijd verloren in de competitie. Iedereen had veel verwacht van de wedstrijd Hoeven-MOC’17. Het bleek anders te verlopen. Het was een hele slechte wedstrijd van Hoeven-kant. Op de keeper na haalde niemand een voldoende. Jammer want we stonden er in de rangschikking goed voor.

Pas in de 26ste minuut was het 1ste wapenfeit te melden. Uit een voorzet vanaf rechts hoefde Erwin Roks alleen maar de bal tegen zijn hoofd te laten vallen. Hij kopte echter de bal over. MOC’17 kreeg ook enkele kansjes. Cyriel van der Veen kopte uit een voorzet net naast in de 41ste minuut. De spits van Moc’17 kreeg nog een open doelkans net voor rust, maar faalde. Na rust kreeg Stijn Kerstens de kans van zijn leven. De bal kwam vanaf rechts voor zijn linker. Vanaf 5 meter schoot hij de bal toch nog over. De hele wedstrijd werd gekenmerkt door veel overtredingen. Dat kwam het spel niet ten goede. Zowel bij Hoeven als bij MOC’17 moest een speler met rood het veld verlaten. Het spel werd slechter en slechter. Toch was het MOC’17 dat verassend op voorsprong kwam. Een bal werd vanaf links in een keer in de bovenhoek geknald. In de 83ste minuut. Hoeven kon de laatste 10 minuten geen vuist meer maken. Het bleef 1-0 voor MOC’17. Deze wedstrijd moeten we maar snel vergeten. We moeten vooruit kijken. Zondag moeten we een inhaalwedstrijd spelen uit tegen Zundert.