Halderberge 5 bridget voor het goede doel

HOEVEN - Onder het motto “Halderberge 5 bridget voor het goede doel” wordt op initiatief van meerdere bridgeclubs uit Halderberge op zaterdag 16 november een open bridgedrive georganiseerd ten behoeve van het goede doel. Dit jaar is gekozen voor De Stichting Vrienden van Paulus. Deze Stichting biedt hulp aan ‘stille’ armen en is dienstbaar in de Gemeente Halderberge.

De bridgedrive wordt gehouden in Het Conferentiecentrum Bovendonk te Hoeven. Naar verwachting worden meer dan 160 personen verwacht. De drive start om 11:00 uur en de uitslag en prijsuitreiking ligt tussen 16:30 en 17:00 uur.

Vele vrijwilligers zijn doende om van deze bridgedrive een groot succes te maken. Ook het Conferentiecentrum werkt positief mee aan hopelijk een aanzienlijke donatie door het gratis ter beschikking stellen van speelruimte. Slechts een beperkte bijdrage voor de verzorging van de inwendige mens van de spelers gedurende het evenement wordt afgedragen. De entreegelden komen hierdoor bijna geheel ten bate van de Stichting. Dit bedrag wordt tevens aangevuld door gelden die wij verwachten te ontvangen van de plaatselijke middenstand.

Het zal een fijn gevoel geven om zondag na afloop van de bridgedrive samen met wethouder Thomas Melissen de virtuele cheque te mogen uitreiken aan Jos Dekkers als vertegenwoordiger van De Stichting Vrienden van Paulus. Mocht u ook mee willen doen aan het welslagen van deze actie door het geven van een donatie aan het goede doel, neem dan contact op met mw. Riet Koopmans (tel. 06-13786380). [l]