Expositie Fotogroep West-Brabant

OUDENBOSCH - Fotogroep West-Brabant houdt op 16 en 17 november weer haar jaarlijkse expositie in Sterrenschool De Schittering, Sint Annastraat 30 in Oudenbosch zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Ruim 125 foto's worden tentoongesteld verdeeld over kleur, zwart-wit en series, twee thema's schaduw en spreekwoorden/gezegde en een vijftal AV series met geluid en op een scherm. Op deze manier willen we laten zien waar de club zoal mee bezig is. Zowel natuur, architectuur, modelwerk, straatfotografie alsmede abstract komen aan de orde.

De eerste woensdag van de maand brengt ieder lid maximaal 1 foto mee welke door de overige leden besproken en beoordeeld wordt. Op de tweede woensdag is het de beurt aan series zowel afgedrukt als projecten met geluid op een scherm. De overige avonden worden zeer verschillend ingevuld. Dit jaar hadden we Diana Bokje, mentor bij de fotobond. In vijf avonden probeerde zij de leden te stimuleren om vooral bij wedstrijden betere resultaten te kunnen behalen. Ook hadden we dit jaar John Lommen met een lezing over het werk van Erwin Olaf. Daarna zijn we met de hele club naar Den Haag afgereisd om twee exposities van Erwin Olaf te gaan bekijken. Ook uitstapjes naar Antwerpen en avondfotografie in Breda en Rotterdam stonden op het programma.

Voor het komende half jaar zijn de eerste ideeën al weer binnen er maken we er samen weer leuke en leerzame clubavonden van.

Als u interesse heeft, kom dan een kijkje nemen op onze expositie of kijk eens op onze website www.fgwestbrabant.nl hierop vindt u de foto's welke door de clubleden als beste zijn gekozen van de thema's, eigen werk en series. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op een van onze clubavonden welke op elke woensdagavond van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur plaats vinden in Sterrenschool de Schittering, Sint Annastraat 30 in Oudenbosch. Er is nog plaats voor enkele nieuwe leden. Secretaris Toon Erkelens, mail: terkelens@home.nl. [l]