De Sint voor elk
Halderbergs kind

HALDERBERGE - Onder dit motto organiseert LIONS club Halderberge dit jaar voor het eerst een Sinterklaas-actie voor kinderen waarvan de ouders niet in staat zijn om hieraan geld te besteden.

De teleurstelling bij deze kinderen is elk jaar groot; niet alleen door het gemis aan cadeautjes maar ook als vriendjes en klasgenootjes de dag na Sinterklaas weer op school komen. En dat terwijl dit in ons land zo’n vanzelfsprekend feest is waar kinderen altijd reikhalzend naar uitkijken.

LIONS-club Halderberge gaat deze kinderen een onvergetelijke Sinterklaasmiddag bezorgen met mooie cadeaus waar ze trots over zullen kunnen vertellen!

Ruim 80 kinderen uit alle 5 onze dorpen: Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel, Oudenbosch en Stampersgat, zijn hiervoor aangemeld.

Het jaarlijkse LIONS-evenement “Lachen en Eten” op 29 november in Conferentiecentrum Bovendonk staat geheel in het teken van dit goede doel. Kaarten hiervoor kunnen worden besteld op www.lions.halderberge.nl, bij Bovendonk, restaurant d’n Halder en bij Fidei et Arti. Op de website van de Lions kunnen ook donaties worden gedaan voor dit goede doel. [l]