De Kroon Avond

OUDENBOSCH - Op vrijdag 29 november a.s. organiseert de Club van 100 t.b.v. Vereniging de Oudenbossche Harmonie voor de 8e maal in successie de “De Kroon Avond”.

Dit jaar wordt dat wederom een Walking Dinner, genaamd “ Proeverij de Kroon” bestaande uit 5 heerlijke gerechten en dit incl. bier, fris en wijn.

Ditmaal wordt de muzikale omlijsting verzorgd door duo Mid-Live bestaande uit zanger, saxophonist en percussionist Ton Laros, die samen met toetsenist Cor Kuyer hun 40 jarige ervaring in de muziek laten horen. Muziek in diverse muziekstijlen vanaf de jaren 60-70 tot op heden. Daarbij zullen ook de dansers weer aan hun trekken komen.

Verder treedt er een speciaal voor deze avond gevormd klarinetkwartet van de Oudenbossche harmonie voor u op.

De heer Hans Wierikx, wethouder van de Gemeente Halderberge, is bereid gevonden om deze avond mede te openen en een toast uit te brengen op een geslaagde avond.

Ook dit jaar heeft de Club van 100 een schenking kunnen doen voor instrumenten, welke dat zijn kunt u zien en horen op deze avond.

Dank gaat dan ook uit naar alle steun die de Club van 100 afgelopen jaar weer mocht ontvangen in de vorm van een geldelijke bijdrage. Voor slechts € 50,00 per jaar wordt ook u begunstiger van de Club van 100. Uiteindelijk komen deze gelden in welke vorm dan ook weer ten goede aan de Oudenbossche Harmonie. Vanaf 18.00 uur is men van harte welkom in Hotel-Café-Restaurant “De Kroon”, Markt 35 te Oudenbosch. De avond wordt afgesloten om ca 23.00 uur.

Wij wijzen u nu al op het traditionele Carnavalsconcert, dat plaats vindt op donderdag 20 februari 2020 om 20.11 uur in Fidei et Arti te Oudenbosch.

Kaarten bestellen doet u door het totaalbedrag van uw bestelling over te maken op bankrekening NL32RABO 01225 5589 79 ten name van Stichting Club van 100, onder vermelding van “De Kroon Avond 2019” en het aantal personen. U kunt ook reserveren bij Hotel-Café-Restaurant de Kroon, Markt 35, Oudenbosch, tel 0165-312535. Inlichtingen over deze avond kunt verkrijgen door te mailen naar clubvan100@oudenbosscheharmonie.nl. Uw betaling dient uiterlijk 25 november bij ons binnen te zijn. [l]