Pietendisco bij Alpha

OUDENBOSCH - Sinterklaas is weer in het land samen met zijn Pieten en paardje O zo snel. Ook dit jaar komt een aantal Pieten op woensdag 27 november tussen 16.00 en 18.00 uur naar de gymzaal om Alpha te bezoeken en met de kinderen te dansen in een disco.

Alle Alphaleden mogen gratis binnen, niet-leden betalen een kleine bijdrage. Er zal ook ranja zijn. Natuurlijk brengen de Pieten ook pepernoten mee. Op zaterdag 30 november komt Sint zelf naar de kleutergym.

Grote Club Actie

De verkoop van de loten is bijna afgelopen. Je hebt nog enkele weken kans om je loten te (ver)kopen. Je steunt daarmee de vereniging op een geweldige manier. Dat zorgt mee voor aanschaf van nieuwe toestellen en het laag houden van de contributie. Op die manier maak je ook kennis met het gegeven iets te doen voor je club. Het opgehaalde geld kun je inleveren bij je trainster.

Springdag

Op 3 januari is er weer een springdag in een groot sportcomplex in Middelharnis. Diverse sporten worden die dag gepresenteerd zoals o.a. springen, zwemmen, klimmen. De deelnemers worden met een bus gehaald en teruggebracht. De kosten dienen voor 22 november betaald te worden met de inschrijving. Afgelopen jaar waren de deelnemende Alphaatjes heel enthousiast na afloop.

Assistentencurus

Binnenkort starten we bij Alpha met een assistentencursus. Voor alle informatie kun je terecht bij Maartje of Wiebe. Een aantal inschrijvers heeft inmiddels zijn cursusboekje ontvangen. Assistenten helpen tijdens de trainingen mee met de lessen. Afgelopen week hebben de huidige assistentes een leuke dag gehad met o.a. bowlen en een high tea. Dit omdat de vereniging assistenten heel belangrijk vindt.

Alpha

Alpha bestaat al 40 jaar en is in Oudenbosch nog volop actief met turnen, springen, kleutergym en damesconditietraining. Alle informatie vindt men op www.alpha-oudenbosch.com. [l]