Jeugd 1 met veel punten voorsprong kampioen

OUDENBOSCH - Dit weekend werd de 8e ronde van de najaarscompetitie gespeeld.

Jeugd 1 had een uitwedstrijd tegen Middelburg 4. De voorsprong op nummer 2 van de ranglijst was zo groot, dat bij een flinke winst Jeugd 1 kampioen zou kunnen worden. De jongens gingen er voor. Er werd om ieder punt gestreden. Kevin had een moeilijke eerste wedstrijd. Hij won die toch in 5 games. Jarno verloor van deze speler. De dubbel van Jarno en Kevin was heel spannend. De eerste 2 games werden verloren. De laatste 3 games werden steeds nipt gewonnen: 10-12, 13-15 en 10-12. De rest van de wedstrijden werd gewonnen, al was het soms in 4 games. Einduitslag 1-9. Er moeten nog 2 rondes gespeeld worden, maar Jeugd 1 kan niet meer worden ingehaald. Spelen in een hogere klasse en weer KAMPIOEN. Proficiat Jarno, Kevin en Koen. Een geweldige prestatie.

Jeugd 2 was vrij, vanwege een poule van 5.

Team 1 speelde thuis tegen Tios ’51 2. Het was een vlotte wedstrijd met slecht twee 5-gamers en twee 4-gamers. Jacco won alles. Pim was kort bij een winst, maar verloor in 5 games. Het dubbel van Jacco en Pim was heel spannend. Ze verloren helaas in 5 games. Pim en Edwin verloren al hun wedstrijden.

Team 2 ontving SAR ’72, de koploper van deze poule. Het duurde tot de 7e wedstrijd voor er een punt werd gescoord door Peter; hij won zijn tweede wedstrijd in 5 games. Hij won ook zijn derde wedstrijd. Rob en Dylan wonnen helaas niets. Dylan en Peter verloren de spannende dubbel in 5 games.

Team 3 speelde zijn eerste wedstrijd in de kampioenspoule tegen Belcrum 7. Het team had daar de eerste wedstrijd van verloren. Het begon spannend en vol goede moed. De eerste vier wedstrijden werden op een na pas in vijf games beslist. Alleen Marco won zijn 1e wedstrijd. De laatste wedstrijden gingen vlotter, helaas op een na met verlies. Marco won ook zijn laatste wedstrijd. Annemiek en Joyce wonnen helaas niets. Annemiek en Marco verloren de dubbel.

Team 4 speelde tegen De Pin Pongers 2. Om de eerste plaats te behouden zou winnen wel prettig zijn. De spelers moesten zich wel flink inspannen. De tegenstanders gaven zich niet zo maar gewonnen. Er waren twee 5-gamers en vier 4-gamers nodig voor de wedstrijden waren beslist. De meeste wedstrijden werden gewonnen door Team 4. Willem won 3 wedstrijden, Niels won er 2 en Verena 1. Willem en Verena verloren de dubbel.

Team 5 ontving Tios ’51 9. Het was een spannende wedstrijd met drie 5-gamers en wel vijf 4-gamers. Het begon goed. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen. De volgende twee werden helaas verloren. Het ging gelijk op tot de 8e wedstrijd. De laastste twee wedstrijden werden helaas verloren. Hanny en Jarno wonnen ieder 2 wedstrijden. Goos won niets. Jarno en Goos verloren de dubbel.

Uitslagen

Jeugd 1-Middelburg 4 1-9

Team 1-Tios ’51 2 4-6

Team 2-SAR ’72 1 2-8

Team 3-Belcrum 7 2-8

Team 4-De Pin Pongers 2 6-4

Team 5-Tios ’51 9 4-6 [l]