Wederom gelijkspel vv Hoeven

HOEVEN - Met een aantal jeugdspelers, vanwege blessureleed, moest Hoeven op bezoek bij Zundert. Onze jeugd deed het meer dan goed. Achterin hield Ralf van de Riet de verdediging goed op slot. De thuisploeg moest winnen om periodekampioen te worden.

Zundert en Hoeven gingen voorzichtig van start. Al snel bleek Cyriel van der Veen veel last te hebben van een kwetsuur aan zijn voet. Tot 2 maal toe werd hij stevig aangepakt. In de rust werd hij dan ook gewisseld. Beide ploegen creëerde niet veel kansen. In de 22ste minuut was het even gevaarlijk voor de goal van Hoeven. Een voorzet van een Zundertspeler vanaf recht werd door iedereen gemist. Na 30 minuten kreeg Hoeven meer grip op het spel. We dwongen wat corners af. In de 40ste minuut was het Stijn Kerstens die vanaf rechts door kon gaan. Zijn schot spatte uiteen op de paal. Net voor rust verrichte onze keeper een goede redding. Na rust een soortgelijk beeld. Zundert kon onvoldoende druk zetten en creëerde weinig kansen. Hoeven verdedigde goed en kwam er soms gevaarlijk uit. Thomas van de Broek hield als spits de bal steeds goed vast. Hoeven kon dan aansluiten via Rick Braspenning of Roy Castelijns. Arjan Braat ging in de 69ste minuut vanaf links goed door. Zijn voorzet kon Hoeven niet afmaken. Rick ging in de 86ste minuut ook goed door op links ook zijn voorzet werd niet omgezet in een goal. Het bleef nog even spannend. Uiteindelijk bleef het 0-0. De toeschouwers van RBC waren de lachende 3de. Zij pakte de 1e periode.