AGENDA

Maandag 25 november

Achterbanvergadering

19:30 | Het Veerhuis

Op maandag 25 november houdt de politieke partij Voor De Gemeenschap een achterbanoverleg in 't Veerhuis te Oud Gastel. Aanvang 19.30 uur. Tijdens dit openbaar overleg bespreekt de fractie en het bestuur de raadsvoorstellen zoals deze in de commissies zijn behandeld als voorbereiding op de raadsvergadering. Dit openbare overleg is met de leden en andere geïnteresseerden. Tijdens een achterbanoverleg vertellen de raadsleden over de politieke ontwikkelingen in de gemeenteraad en kunnen de aanwezigen meedenken over de te behandelen agendapunten.

Woensdag 27 november

Workshop: maak een kunstwerk van oude spulletjes

15:00 | Bibliotheek VanNu

Gezocht: Jonge kunstenaars in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar die op woensdag 27 november van 15:00 tot 16:15 uur een workshop van À la Prima willen volgen in de bibliotheek. We gaan samen al knippend, scheurend en plakkend een kunstwerk maken van oude spulletjes. Deze workshop staat namelijk in het teken van duurzaamheid, dus heb je zelf iets moois om aan je eigen kunstwerk toe te voegen, neem dat dan mee! Bijvoorbeeld een los kraaltje, een stukje stof, een oud schroefje of….?? Alles mag, als het maar gebruikt is. Schrijf je snel in, want er is maar plek voor 15 kinderen en vol = vol. Inschrijven kan aan de balie in Oudenbosch of op de website www.bibliotheekvannu.nl.

Vrouwen van Nu Oudenbosch

13:00 | 't Oostkwartier

Op woensdag 27 november is er een bezoek aan Intratuin Breda en daarna een diner bij de Rooi Panne te Breda. Vertrek vanaf 't Oostkwartier om 13.00 uur. Let op: het tijdstip is vervroegd. Gezamenlijk koffie drinken met iets lekkers. Om half 6 worden we bij de Rooi Panne verwacht voor een 4-gangen diner. Er kunnen nog enkele leden mee. Opgeven bij Mevr. Cor van Gastel, tel. 0165-314794.