Themadagen in De Bron

HALDERBERGE - Op 30 oktober zijn we gestart met het eerste thema. Inwoners uit de Gemeente Halderberge konden kennis komen maken met de wijkzuster, maar ook hun bloeddruk laten opmeten en zich laten prikken op suiker.

Afgelopen week hebben we een themadag over Voeding en Beweging georganiseerd “Meten= Weten”. Men kon informatie en advies krijgen over voeding en beweging, de BMI kon opgemeten worden en men kreeg een eetdagboek mee.

Programma
Donderdag 28 november zal afdeling Geld & Recht van Surplus een middag organiseren om men meer inzicht en advies te geven over hun toeslagen, “Bereken je toeslag. Laat geen geld liggen”. De middag start om 14.00 uur waarbij men uitleg krijgt over de verschillende toeslagen en naderhand kan er een proefberekening worden gemaakt.

De laatste themadag van dit jaar zal zijn op donderdag 12 december, speciaal voor de kinderen. Basisschoolkinderen kunnen gratis een kinderzwerfboek komen halen. Een kinderzwerfboek is een kinderboek wat na het lezen daarvan mag worden doorgegeven aan een ander kind. Kom na school, van 15.30 uur tot 16.30 uur een kinderboek halen in De Bron.

In 2020 gaan we volop door met onze themadagen. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Surplus Halderberge, 0165-313100 of houd onze facebookpagina “De Bron ’t begint hier” in de gaten. [l]