Jeugd 2 en Team 4 Vice Versa
kampioen in de najaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend werd de 9e ronde van de najaarscompetitie gespeeld.

Jeugd 1 speelde tegen Het Markiezaat 1. Het begon heel goed. De eerste vijf wedstrijden werden meestal in drie games gewonnen. Toen begon de tegenstander meer tegenstand te bieden. De resterende vijf wedstrijden werden allemaal pas in de 5e game beslist. Kevin en Jarno wonnen ieder drie wedstrijden. Koen won er twee. Koen en Kevin wonnen de dubbel. Een grote overwinning, een kampioen waardig.
Jeugd 2 ontving Het Markiezaat 3. Het was een belangrijke wedstrijd voor het kampioenschap. Er was minimaal liefst een gelijkspel nodig om in de laatste wedstrijd volgende week kampioen te kunnen worden. Het begon moeizaam. Jibbe verloor zijn eerste wedstrijd in vijf games. Stijn won zijn eerste wedstrijd in vijf games. De volgende acht wedstrijden gingen gemakkelijker en werden allemaal gewonnen met slechts één 5-gamer. Stijn en Emma wonnen drie wedstrijden en Jibbe won er twee. Emma en Stijn wonnen de dubbel. Door de grote uitslag van 9-1 is Jeugd 2 dit weekend al kampioen geworden. Proficiat Emma, Dawid, Stijn, Jibbe en de coaches Annemiek en Rick. Na in de vorige competities weinig punten te hebben gehaald, nu kampioen. Een prima prestatie.
Team 1 had een uitwedstrijd tegen Die Meede. Het was een belangrijke wedstrijd om in de 1e klasse te blijven. De eerste vijf wedstrijden waren heel spannend. Er werd om ieder punt gestreden. De wedstrijden werden dan ook pas beslist in de 4e game (2x) of 5e game (3x). De laatste vijf wedstrijden waren allemaal 3-gamers. Jacco won drie wedstrijden. Stephan won er twee en invaller Peter won niets. Jacco en Stephan wonnen de dubbel.
Team 2 moest uit tegen Het Markiezaat. Dit was een sterke tegenstander. Het lukte alleen om een enkele keer een 4-gamer of 5 gamer te halen. De meeste wedstrijden werden in 3 games verloren. Dylan, Rob en invaller Niels Mouwen wonnen niets. Ook de dubbel werd verloren.
Team 3 speelde in de kampioenspoule thuis tegen De Pin Pongers. Er werd door de spelers van team 3 flink strijd geleverd. Er waren maar liefst vier 5-gamers en drie 4-gamers. Deze gingen bijna allemaal verloren. Annemiek en invaller Maikel wonnen ieder één wedstrijd. Joyce won niets. Annemiek en Joyce verloren de dubbel.
Team 4 speelde uit tegen Het Markiezaat 3. Het was een spannende wedstrijd met vier 5-gamers en vier 4-gamers. Niels verloor de eerste wedstrijd. Daarna werden er vier wedstrijden op rij gewonnen. Na twee verloren wedstrijden werden er weer drie wedstrijden gewonnen. Niels, Rick en Willem wonnen ieder twee wedstrijden. Rick en Willem wonnen de dubbel. Door deze ruime winst is team 4 door andere teams niet meer in te halen. Team 4 is dus kampioen. Proficiat Rick, Willem, Niels, René, Verena en Maikel.
Team 5 had een uitwedstrijd tegen The Back Hands 8. Het was een vlotte wedstrijd. Bijna alle wedstrijden werden in drie games beslist. Mike Schoonen won twee wedstrijden, Jarno Bol won er één en Hanny Tousain niets. Mike en Jarno wonnen de dubbel.

Uitslagen
Jeugd 1- Het Markiezaat 1 9-1
Jeugd 2-Het Markiezaat 2 9-1
Die Meede-Team 1 4-6
Het Markiezaat 1-Team 2 10-0
Team 3-De Pin Pongers 1 2-8
Het Markiezaat 3-Team 4 3-7
The Back Hands 8-Team 5 6-4[l]