Victoria'03 maakt het voor rust af tegen DSE

OUDENBOSCH-Eindelijk kon het eerste weer plaats maken op de achterbank voor een driepunter. Na de overwinning op Nieuw-Borgvliet was dit alweer de tweede overwinning op een rij. De ploeg van trainer Danny Mathijssen lijkt hierdoor weer precies op tijd in de flow te komen voor de cruciale derbymaand, beter bekend als december.

Aan het begin van de wedstrijd bleek de thuisploeg soms angstaanjagend gevaarlijk. Bij tijden wijle was het voor Victoria’03, alle hens aan dek. Zo ook in de 6e minuut, waar Victoria’03 met bijna alle 11 in de eigen zestien stond. Echter kreeg niemand de bal weggewerkt, waardoor DSE binnenschoot… Een snelle 1-0 achterstand.

Victoria’03 had het lastig in het begin. Het mocht zelfs met geluk spreken dat DSE de voorsprong niet vergrootte. Dankzij een aantal goede reddingen van Stijn van Kinderen, die zijn team op de been hield, bleef het doel verder schoon.

Victoria’03 had tijd nodig om onder de druk van DSE uit te voetballen. Maar hier eenmaal onderuit, bleek Victoria’03 dodelijk effectief! In een van de eerste keren dat Victoria’03 voor de goal kwam lag hij in het netje! Jordy Nijs trok de stand gelijk. Niet veel later bleek Victoria’03 los! Binnen de minuut scoorden Ali Boukayouth en Jari Voeten de 1-2 en 1-3.

DSE was nog maar net van de schrik bekomen of de 1-4 lag er al in. Ali maakte zijn tweede, waardoor met een voorsprong de thee werd opgezocht. Na rust was het opnieuw DSE met de kansen, maar wist het opnieuw niet te scoren. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd zette Victoria’03 nogmaals aan, maar ook hier werden de kansen niet afgemaakt, waardoor de wedstrijd in 1-4 eindigde.

Komende zondag staat er een schitterende wedstrijd op het programma voor het eerste. Buurman SC Gastel komt op bezoek! Niet alleen voor de ranglijst een ontzettend belangrijke wedstrijd, maar bij menigeen zal er wel iets meer spelen tijdens deze Halderbergse clash! Om 14:30 de aftrap op sportpark Albano.