VV Devo geeft voorsprong uit handen

BOSSCHENHOOFD - Afgelopen zondag stond de derby uit tegen De Schutters op het programma.

In de eerste helft speelde Devo controlerend en kwam door twee goals van Rick van Batenburg op een 0-2 voorsprong. Kort voor rust kwam De Schutters terug in de wedstrijd en bracht Walid Ahabad de ruststand op 1-2. Na de rust komt de thuisclub op gelijke hoogte door een vrije schop van Michael de Wit 2-2. Kort na de gelijkmaker volgt al snel de voorsprong voor de thuisclub, Jiri Tak bracht de stand naar 3-2. Het slotakkoord was voor Devo nadat Rick van Batenburg via een strafschop zijn 3e goal maakte van de middag en de stand weer gelijk bracht 3-3. Dit was tevens de uitslag.
Volgende week een thuis wedstrijd tegen HSC'28 en hopelijk pakt Devo dan weer een overwinning.