Zesde gelijkspel vv Hoeven

HOEVEN - De derby SC Gastel-Hoeven moest zondag gespeeld. Stijn Kerstens was het 1e kwartier erg actief. In de 2de minuut maakte hij het de verdediging al lastig. In de 15de minuut zag hij dat de Gastel-keeper ver van zijn goal stond. Hij probeerde met een schot vanaf 30 meter de keeper te verrassen.

In de 29ste minuut werd door SC Gastel voor het eerst onze keeper op proef gesteld. Ook deze wedstrijd weer was hij een zeer betrouwbare sluitpost. In de 25ste minuut maakte Niels zich goed vrij vanaf links. Zijn voorzet kon Cyriel net niet voldoende afronden. Niels speelde erg sterkt. Zo ook Arjan Braat die in de 30ste minuut vanaf het middenveld een solo inzette. Hij schoot vervolgens komend vanaf rechts met zijn linker vanaf de zestien de bal binnenkant paal erin. Hoeven stond verdiend op voorsprong. Even later nog een schotkans voor Thomas van de Broek. De bal werd van de lijn gehaald door SC Gastel. De Hoeven-supporters dachten aan hands van de speler van SC Gastel. Met een voorsprong ging Hoeven de rust in. Na rust werd de wedstrijd wat onrustiger. Veel overtredingen. SC Gastel trok ten strijden. Hoeven verdedigende heel goed. Met counters was Hoeven gevaarlijk via o.m. Rick Braspenning. Hij probeerde met een boogbal de keeper te verrassen. in de 80ste minuut. Vanaf rechts kon de speler van SC Gastel de bal strak voorzetten. De spits nam de bal direct op de schoen en schoot onhoudbaar in de benedenhoek. 1-1. Niels nam inde 83ste minuut een hoekschop. De bal viel in het vijfmetergebied tegen de arm van een Gastelspeler. De scheids wuifde de handsbal weg. Dezelfde Niels nam in de 86ste minuut nog een vrije trap vanaf links,. Zijn inzet kwam tegen de lat. Met een gelijk spel konden we uiteindelijk leven.