AGENDA

Woensdag 27 november

Kunstwerk van oude spulletjes

15:00 | Bibliotheek VanNu

Gezocht: Jonge kunstenaars in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar die op woensdag 27 november van 15:00 tot 16:15 uur een workshop van À la Prima willen volgen in de bibliotheek. We gaan samen al knippend, scheurend en plakkend een kunstwerk maken van oude spulletjes. Schrijf je snel in, want er is maar plek voor 15 kinderen en vol = vol. Inschrijven kan aan de balie in Oudenbosch of op de website www.bibliotheekvannu.nl.

Vrouwen van Nu Oudenbosch

13:00 | 't Oostkwartier

Op woensdag 27 november is er een bezoek aan Intratuin Breda en daarna een diner bij de Rooi Panne te Breda. Vertrek vanaf 't Oostkwartier om 13.00 uur. Let op: het tijdstip is vervroegd. Om half 6 worden we bij de Rooi Panne verwacht voor een 4-gangen diner. Er kunnen nog enkele leden mee. Opgeven bij Mevr. Cor van Gastel, tel. 0165-314794.

Zaterdag 30 november

Zwarte Piet bij Vaders Voor Lezen

11:00 | Bibliotheek VanNu

Voorlezen is leuk! Wie luistert er nu niet graag naar spannende en mooie sinterklaasverhalen. Op 30 november wordt het extra spannend, want dan komt Zwarte Piet ook luisteren! Vaders, opa's, kinderen en iedereen die graag sinterklaasverhalen luistert, is dus van harte welkom in de Bibliotheek zaterdag om 11.00 uur aan het Sint Annaplein 3 in Oudenbosch. De toegang is gratis ook voor niet-leden!