Druk programma meezingkoor de Kreunende Tram

STAMPERSGAT - Voor meezingkoor de Kreunende Tram uit Stampersgat staat nog een druk programma te wachten.

Zo kunt u ons horen op de volgende kerstmarkten, 7 december staan zij voor u op de kerstmarkt in Stampersgat, die dit jaar in cafézaal 't Pleintje wordt gehouden, en begint om 18.00 uur. Op 10 december hebben ze hun eigen kerstavondje op hun repetitieavond, en 14 december kunt u ons horen tijdens de kerstmarkt in verzorgingshuis Blankershof waar voor het eerst maar liefst 18 kraampjes zich hebben aangemeld. Dus dat wordt een volle middag met koopjes en muziek. Op 16 december gaan we naar Zundert om daar een kerstmiddag in te vullen voor de KBO.

Tonpraatmiddag
Op 26 januari houden ze alweer voor de 4e keer hun tonpraatmiddag in cafézaal T 'Pleintje in Stampersgat waarvan de kaarten al te koop zijn. Er treden maar liefst 7 tonpraters op die komen uit heel Brabant. De middag begint om 13.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij café 't Pleintje en bij Peter Aarts.
Heeft u nu altijd al eens zin gehad om te gaan zingen, schroom dan niet en kom gerust eens aan op onze wekelijkse repetitie avond die begint om 20.00 tot 22.00 uur, u bent altijd van harte welkom. [l]