Duur puntverlies vv Hoeven

HOEVEN - De vraag was voor aanvang van de wedstrijd of we ooit in competitieverband gevoetbald hebben tegen Schijf. Niemand wist het antwoord. Dat Schijf een ploeg is die in een bepaalde flow zit hebben we gemerkt. De gasten speelde slim en met veel kracht en inzet. Ze lieten zich terugzakken en kwamen steeds zeer gevaarlijk eruit met hele goede spitsen.

Al na 7 minuten lag de bal in het Hoevengoal uitverdedigen profiteerde de spits van Schijf die de bal netjes in de hoek schoot. Hoeven zat niet goed in de wedstrijd. Het duurde tot de 30ste minuut voordat het 1ste schot werd afgevuurd op de keeper van Schijf. Stijn Kerstens moest zich laten vervangen door Roy Castelijns. Patrick Suijkerbuijk ging in de spits spelen. Hoeven probeerde meer druk te zetten. Ballen kwamen echter niet goed aan. Er zat veel slordigheid in het spel van Hoeven. In de 45ste minuut was het raak. Uit een voorzet vanaf rechts kwam de bal voor de linker van Patrick die snoeihard inschoot. Even daarvoor schoot Patrick een vrije trap vanaf de zestien rakelings over. Iedereen dacht met een gelijkspel thee te gaan drinken echter Schijf trapte af. Hoeven was niet bij de les en de spits van Schijf had de bal opnieuw in het netje liggen. Dat was een domper. Na rust eenzelfde beeld. Schijf met 10 man achter de bal gokkend op de spitsen en dat lukte ook. In de 67ste minuut scoorde ze opnieuw. Een voorzet werd in de voeten gekopt van de spits van Schijf die de 1-3 aantekende. Wat Hoeven ook probeerde het zat er gewoon niet in deze wedstrijd.
Uithuilen en opnieuw beginnen a.s. zondag . Dan spelen we uit bij DSE in Etten-Leur. Let op de wedstrijd begint om 14.00 uur. Hoeven 2 pakte thuis wel de 3 punten. Zij wonnen terecht met 3-2- van DESK en doen leuk mee in het linker rijtje.