Rick van Batenburg
declasseert HSC'28

BOSSCHENHOOFD - Op een zeer koude zondag 1 december kwam HSC'28 uit Heerle op bezoek in Bosschenhoofd. Door de vele regen de afgelopen weken was het erg lastig voetballen op de grasmat veel glij partijen waren het gevolg.

DEVO kwam goed uit de startblokken en zag helaas in de eerste minuten een goal onterecht afkeuren. Ongeveer in de 30e minuut werd het goede spel van DEVO uit eindelijk beloond door een goal van Rick van Batenburg; 7 minuten later werd de score verdubbeld wederom door Rick van Batenburg. Op slag van rust vielen er nog 3 goals 2 voor HSC'28 en een goal van Rick van Batenburg die zijn hattrick maakte.
Ruststand 3-2. Na de rust was nog niet iedereen uit de kantine of de bal lag alweer via een eigen speler van HSC'28 in het goal 4-2; 10 minuten later was het alweer raak via de 18 jarige Rick van Batenburg die een ijzersterk seizoen staat te spelen 5-2. HSC'28 1 probeerde daarna nog wel maar kwam maar tot 1x scoren en stond na 90 minuten spelen de uitslag van 5-3 op het scorebord. Een verdiende overwinning voor DEVO.
DEVO blijft hierdoor de druk opvoeren bij Rimboe en NVS. Komende zondag speelt DEVO 1 tegen de rode lantaarn van de 5e klasse A in Bosschenhoofd om 14.00uur V.v.Hoofdplaat is da de tegenstander.