Handboogvereniging Concordia Florebith

OUDENBOSCH - De afgelopen week is de 2e ronde verschoten van de competitie 25m meter 1 pijl. 9 Leden van Handboogvereniging Concordia Florebith uit Oudenbosch deden mee aan deze ronde.

Op de banen van Nooit Volleerd te Schijf kwamen de schutters in 25 tellende schoten (max 250 punten) tot de volgende score: Jack Elst 227 punten, Recurve; Alex de Kreek 222 punten, Recurve; Ad v. Domburgh 221 punten, Recurve; Niels Elst 16 j.) 205 punten, Recurve; Johan Rockx 190 punten, Recurve; Sjaan Verbogt 185 punten, Recurve; Yoeri Jansen 178 punten, Compound; Johan Rommens 174 punten, Recurve; Jack v. Domburgh 160 punten, Long-bow (zonder vizier).

Jack Elst schoot een mindere laatste serie van 41 punten, maar kwam toch uit op 2 punten door de 9 gemiddeld. Alex en Ad kwamen heel dicht bij die zo gewenste score, resp. 3 en 4 punten te weinig, maar toch mooie scores. Jeudgschutter Niels komt er aan, met een score van 5 punten door de 8 gemiddeld was hij de nummer 4 van de vereniging in deze ronde.

Deze week staat de laatste ronde op het programma van de indoorcompetitie. Een laatste kans om de score op te hogen om zo een goede uitgangspositie te krijgen op de komende Rayonkampioenschappen.

Voor meer info: www.concordia-florebith.org. [l]