Wensboom Gemeente Halderberge voor uw vrijwilligerswensen

OUDENBOSCH - Rotary Halderberge-Seppe organiseert dit jaar een 'Wensboom actie' in de gemeente Halderberge. Zo wil de Rotary bijdragen aan het maatschappelijk leven in de gemeente Halderberge dat floreert door vrijwilligerswerk en de vrijwillige inzet van Halderbergse inwoners. De wensboomactie is bedoeld om juist de vrijwilligers een hart onder de riem te steken. Hun wensen voor Halderbergse inwoners staan bij deze actie voorop!


Als Halderbergse vrijwilliger van jong tot oud, ben je welkom om een wens te komen ophangen in de boom. De Wensboom is 'geplant' op een tafel in de publiekshal van het gemeentehuis. De boom staat daar tot 15 december.

Waar moet jouw wens aan voldoen? Een wens moet bedoeld zijn om het welzijn van inwoners van Gemeente Halderberge te verbeteren. Alleen wensen die niet op een andere manier vervuld kunnen worden, komen in aanmerking. Maak duidelijk waarom en voor wie het zo belangrijk is om juist deze wens te vervullen! Beschrijf je wens op een kaartje en hang het kaartje in de boom.

Gaat jouw wens in vervulling? Doe mee! Rotary Halderberge-Seppe maakt na sluiting van de Wensboomactie een keuze uit de wensen. Daarna maken zij bekend hoe ze gaan bijdragen aan het vervullen van de wens.[l]