Afbeelding
Foto:

Bewegings- Fitnesscentrum Lifestyle 13

SINT WILLEBRORD - Na een wat moeilijke start zijn wij dankzij de leden zeer goed op weg om uit te groeien tot een fantastisch Fitnesscentrum. Eigenaren Arjen en Cynthia wonende te Sint Willebrord hebben naast hun Fitnesscentrum in Fijnaart, sinds 1 mei 2019 ook een zeer laagdrempelig bewegings- Fitnesscentrum aan de Dorpstraat 225 in Sint Willebrord opgezet. Deze is toegankelijk voor jong, oud en mensen met een beperking.

Bij Lifestyle 13 staat gezelligheid, gezondheid en zeker ook eenzaamheid hoog in het vaandel. Arjen en Cynthia maar ook zeker de instructeurs proberen iedereen bewust te laten worden dat het belangrijk is vitaal te blijven, zeker gezien dat naarmate we ouder worden de zorg afneemt.

Lifestyle 13 biedt dan ook een uitgebreid pakket aan, welke aansluit op alle leeftijdscategorieën. Een grote diversiteit aan groepslessen (zie onze website), een ruim aanbod aan professionele cardio en fitnessapparatuur en zelfs een fitnesslijn speciaal voor kinderen en ouderen. Er is altijd persoonlijke begeleiding aanwezig en een praktijk voor fysiotherapie, voor eventuele klachten of vragen.

U kunt bij Lifestyle 13 ook terecht om eens heerlijk te ontspannen onder de nieuwste Luxura Vegas 1800 zonnebank of de staande Luxura V5 1400 zonnebank. Deze zijn vanaf 16 december te bewonderen op de locatie aan de Dorpsstraat 225 te Sint Willebrord. Deze zijn voor iedereen beschikbaar, ook als je geen lid bent.

Lifestyle 13 staat voor transparantie, zo ook het abonnement. 364 dagen p/j sporten voor:

- €27,50 p/m all-in

- 55+ €17,50 p/m all-in

- Kinderen tot 13 jaar €13,50 p/m all-in

U betaalt géén inschrijfgeld en het abonnement is maandelijks opzegbaar. (1 maand opzegtermijn) Na een training zetten wij graag een heerlijk vers kopje thee of koffie voor u. Dit vinden wij super belangrijk, zodat iedereen sociale contacten kan opdoen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op onze website www.Lifestyle13.nl of op onze Facebookpagina. Wij hopen u graag eens te ontmoeten!

Team Lifestyle 13. [l]