Moeilijke start Hockeyclub Oudenbosch MD1 in de zaal

OUDENBOSCH - Voor veel meisjes was het de 1e kennismaking in de zaal. De inzet was prima maar het was wel wennen.

De eerste wedstrijd tegen Etten Leur D4 ging lang gelijk op. Na een 2-0 achterstand kwam MD1 goed terug tot 2-2. Toch konden de meisjes deze stand niet vasthouden en verloren zij door 2 doelpunten waar wel een 'luchtje' aan zat met 4-2.

In de 2e wedstrijd tegen Zevenbergen D1 stonden zij na 1 helft met 4-0 achter, maar na rust ging het beter en werd het 4-2. Helaas lukte het daarna niet meer zo goed en scoorde Zevenbergen nog 3x. Lina die op het laatste moment Suze als keepster moest vervangen deed dat goed!

A.s.zaterdag spelen zij thuis tegen Pelikaan en ook weer tegen Zevenbergen.

MB2 speelde ook en verloor met 2-1 van Warande B4 maar won met 3-1 van Tempo B5